Tartu inimesena üritasin nö kohapeal asjale pihta saada. Seda mitte-kandilist maja näen iga päev, kui turul käin. Paraku on telefoniraamatu andmeil tegemist täiesti salastatud objektiga - mitte ühtegi viidet ega numbrit. Siiski oli kodus mingil noorteüritusel (!?!) jagatud teatmik, milles Ahhaa-keskus ja telefoninumber ilusasti kirjas.
Tädi, kes vastas, andis uue numbri ja seal vastas juba uus tädi, kes selle üritusega tegeleb. Ma ei uskunud oma kõrvu - nad ei tea ise kah, et miks nad seda üritust teevad ja mis on selle sisuks. Pakkusin siis ise mõned pähetulevad variandid välja ja nad nõustusid, et rida "meisterdamine, nokitsemine, väljamõtlemine" on ürituse sisule päris lähedal. Täpsemat infot soovitati otsida kodulehelt (Guu-uu-uugelda "Minimaker Faire 2015), aga mina ei soovita - see, mis sealt vastu vaatab, on juba täielik soga.
Katastroof - teaduskeskuse on hõivanud väheste võimetega koduperenaised. Minu arusaamist mööda tähendab teadus ka selgust!
Mida peab seal sõber Soobel näitama? Ilmselt kõike - maketti, ponylandi ja ka seda, kuidas need 2 erinevat omavahel kokku sobivad.
Edu ja meelekindlust
Rongimees Einar
Minu kogemus - HO, TT - DC analoog - makett - BTTB rööpad, Fleischmann-Profi rööpad - arvutiprogramm Anyrail (teedeplaani ja skeemide joonistamiseks).