Tere, Külaline
Kasutajanimi: Parool: Pea meeles
Igasugust
  • Lehekülg:
  • 1

TEEMA:

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 19.06.2018 22:05 #1458

• admin
  • admin avatar Teema autor
  • Pole saidil
  • Administraator
  • Administraator
  • Sind on tänatud: 47
Nii ongi - filmivõtted toimuvad juba 25-29 juunil Tallinnas ja stsenaariumi järgi on ühe tegelase kodus on kesksel kohal mudelraudtee. Kuigi teade on minuni jõudnud viimasel minutil, on üht-teist veel täpsustamata. Niisiis pole teada, et kas rööbastik peab asuma laual või on hoopistükkis tegu valmis maketiga. Ruumi suurus pole mulle ka hetkel teada (mine-tea, võibolla mahub moodulite värk ära). Seega peaks homme tulema sellele postitusele juba täpsustatud järg. Seega, kellel käepärast sobiva suurusega makett või rööbastik, mõelge sellele võimalusele.

Rongimees Einar.
Minu kogemus - HO, TT - DC analoog - makett - BTTB rööpad, Fleischmann-Profi rööpad - arvutiprogramm Anyrail (teedeplaani ja skeemide joonistamiseks).

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 20.06.2018 21:06 #1459

• admin
  • admin avatar Teema autor
  • Pole saidil
  • Administraator
  • Administraator
  • Sind on tänatud: 47
Täna tublisti targem. Selgub, et stsenaariumi järgi peab rong sõitma ümber diivanilaua ja põrandal (sellega ahenes kahtlusaluste ring oluliselt). Tegin siis pakkumise foorumlasele Toomasherp - tal ju sobiv Briti 00 olemas. Kõik klappis peale aja - üks ei saanud muuta filmimise aega, teine ei saanud ära jätta ammu plaanitud sõitu välismaale. Samas tegi Toomasherp hea ettepaneku külastada Rockalmare keskust ja osta Hobimaailmast üks stardikas ära. Kui laua mõõdud on vähe vägevamad, siis saab sealtsamast ka mõne sirge juurde osta. Rääkisin ka ise filmikorraldajaga sellest, ning ta lubas homme ära käia. Filmitäht tuleb siis filmijate endi käest aga … kui hästi läheb, siis tuleb mõni tulevane rongimees kah. Selline lugu siis.

Rongimees Einar
Minu kogemus - HO, TT - DC analoog - makett - BTTB rööpad, Fleischmann-Profi rööpad - arvutiprogramm Anyrail (teedeplaani ja skeemide joonistamiseks).

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 22.06.2018 16:17 #1460

• tunturi
  • tunturi avatar
  • Pole saidil
  • Foorumi guru
  • Foorumi guru
  • Sind on tänatud: 50
Mina tean et Soobeli Tasuja saab kindlasti üles võetud vabadussõja saatesarjas.
GE ja EMD veeremi fänn

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 22.06.2018 23:00 #1461

• Soobel
  • Soobel avatar
  • Pole saidil
  • Vana tegija
  • Vana tegija
  • Sind on tänatud: 55
Ma veel ei tea. Hellitan siin mõteid Ov-ga alustamisest. Aga ilmselt tasuks alustuseks kaitseplatvormid ära teha.

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 24.06.2018 08:19 #1462

• tunturi
  • tunturi avatar
  • Pole saidil
  • Foorumi guru
  • Foorumi guru
  • Sind on tänatud: 50
Kas OV vedurit soetada pole kusagilt? Vandid ehk on midagi kindlasti aretanud midagi millestki.
GE ja EMD veeremi fänn

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 30.11.2018 11:22 #1555

• Soobel
  • Soobel avatar
  • Pole saidil
  • Vana tegija
  • Vana tegija
Kas just filmistaar, aga kutsuti Terevisiooni, kus sai pisut mudelijuttu aetud. Häbisse ma ehk ei jätnud Eesti raudteemudeliehitajaid.

etv.err.ee/v/meelelahutus/terevisioon/sa...d009feb8/terevisioon

Muuseas märgiline värk: Täpselt täna 100 aastat tagasi, saatsid Eesti mehed lahingusse esimese soomusrongi nr1 "Admiral Pitka," mis leiti sakslastelt mahajäetuna Kopli jaamast ja seati lahingkukorda.

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 30.11.2018 17:04 #1556

• Vilom
  • Vilom avatar
  • Pole saidil
  • Kogemustega foorumlane
  • Kogemustega foorumlane
  • Sind on tänatud: 12
Kuidas hommiku televisioon su leidis?
N DC analoog

Kellegi rongist võib saada filmistaar. 30.11.2018 20:04 #1557

• Soobel
  • Soobel avatar
  • Pole saidil
  • Vana tegija
  • Vana tegija
Ma ei teagi täpselt. Tunturi teab ehk lähemalt rääkida - algas vist sellest, et tema pojal oli vaja Vabadussõja filmi või saate tarbeks Koletist filmida. See on pidevalt edasi lükkunud. Ilmselt sealtmaalt sai ka ERR Koletisest teadlikuks. Oli jutt, et Hommikutelevisioonis tuleb teemaks Vabadussõda ja soomusrongid ja ka vajalikud võtted tehakse ära. Rezisöörid aga jõudsid selleni, et tuleks üldse raudteemudelismi kui hobi tutvustada ja ka küsimustikke tehti mitu korda ümber ja viimaks ei kasutatud neist ühtegi, kogu jutt tuli käigu pealt. Ja lõppeks jäid ka Vabadussõja saate tarbeks filmivõtted tegemata.
Järgnev(ad) kasutaja(d) tänas(id) sind: Traatsaba

• Lehekülg:
  • 1
Lehe loomiseks kulus: 0.086 sekundit
Kasutatav tarkvara Kunena Foorum